GaydarTM
Account verwijderen

Verwijder je Gaydar-account.

Jammer dat je gaat. Kies de methode die bij je past. Elke verwijdering is binnen 30 dagen afgerond.

Optie 01

Verwijder via deze pagina

Zelf regelen. Verifieer je telefoon met een sms, bevestig en klaar. Duurt minder dan een minuut.

  1. 1Telefoon
  2. 2Verifiëren
  3. 3Bevestig

Kies de landcode die bij je Gaydar-account hoort en vul dan het nummer van 10 cijfers in.

Optie 02

Verwijder vanuit de app

De snelste weg als je nog bent ingelogd.

  1. Open Gaydar en log in.
  2. Tik op het tabblad Account in de navigatie onderaan.
  3. Tik op Accountgegevens.
  4. Tik op Account verwijderen of pauze nemen.
  5. Tik op Account verwijderen en bevestig.

Je account wordt direct ingepland voor verwijdering en alle persoonsgegevens worden binnen 30 dagen gewist. Een abonnement opzeggen regel je apart via de App Store of Google Play.

Optie 03

Geen toegang meer tot je telefoon? Mail support.

Kun je niet verifiëren met een sms en niet inloggen in de app? Dan handelen wij het handmatig af.

Mail naar support@gaydarapp.com vanaf het e-mailadres dat bij je account hoort. Voeg iets van het volgende toe, zodat we kunnen bevestigen dat het account van jou is:

  • Het telefoonnummer van het account
  • Ongeveer de datum waarop je het account maakte
  • Je weergavenaam en een beschrijving van je hoofdprofielfoto
  • De laatste stad of wijk waar je Gaydar gebruikte

Wat we verwijderen en wat we bewaren

Binnen 30 dagen na een geverifieerd verwijderverzoek wissen we definitief:

  • Je profiel (naam, foto’s, bio, identiteitsvelden, locatiegeschiedenis)
  • Je berichten, spraakberichten en kluisinhoud
  • Je matches, likes, afwijzingen en interactiegeschiedenis
  • Je IRL-activiteit (check-ins, aanmeldingen, aanwezigheid op de kaart, Stille zone en pings)
  • Je apparaattokens en de status van pushmeldingen

We bewaren een minimaal dossier van de verwijdering (ticket-ID, een hash van je telefoonnummer, datums) om aan wettelijke verplichtingen te voldoen en te voorkomen dat iemand zich opnieuw aanmeldt als een verwijderd account, plus de paar veiligheids- en juridische gegevens uit ons privacybeleid. Betalingsgegevens blijven bij Apple, Google of Stripe, volgens hun eigen beleid.