Slett Gaydar-kontoen din.
Leit at du går. Velg måten som passer deg. Alle slettinger fullføres innen 30 dager.
Slett fra denne siden
Gjør det selv. Bekreft telefonen med SMS, bekreft slettingen, ferdig. Tar under ett minutt.
- 1Telefon
- 2Verifiser
- 3Bekreft
Slett i appen
Raskeste vei hvis du fortsatt er logget inn.
- Åpne Gaydar og logg inn.
- Trykk på Konto-fanen i menyen nederst.
- Trykk på Kontodetaljer.
- Trykk på Slett konto eller ta en pause.
- Trykk på Slett konto og bekreft.
Kontoen din settes opp for sletting med en gang, og alle personopplysninger fjernes innen 30 dager. Et abonnement sies opp separat via App Store eller Google Play.
Mistet tilgang til telefonen? Send e-post til support.
Hvis du ikke kan bekrefte med SMS og ikke kan logge inn i appen, ordner vi det manuelt.
Send e-post til support@gaydarapp.com fra adressen som er knyttet til kontoen din. Ta med noe av følgende, så vi kan bekrefte at kontoen er din:
- Telefonnummeret på kontoen
- Omtrent når du opprettet kontoen
- Visningsnavn og en beskrivelse av hovedbildet ditt
- Siste by eller nabolag du brukte Gaydar i
Hva som slettes, og hva som beholdes
Innen 30 dager etter en bekreftet forespørsel om sletting fjerner vi permanent:
- Profilen din (navn, bilder, bio, identitetsfelt, posisjonshistorikk)
- Meldingene dine, talemeldinger og innholdet i hvelvet
- Matchene dine, likes, pass og historikk over kontakt
- IRL-aktiviteten din (innsjekkinger, påmeldinger, synlighet på kartet, stille sone og pings)
- Enhetstokenene dine og status for push-varsler
Vi beholder et minimalt register over slettingen (saks-ID, en hash av telefonnummeret ditt, datoer) for å oppfylle juridiske forpliktelser og hindre at noen registrerer seg igjen som en slettet konto, i tillegg til de få sikkerhets- og juridiske registrene som er listet opp i personvernerklæringen vår. Betalingsopplysninger blir hos Apple, Google eller Stripe etter deres egne retningslinjer.